SELAR 

Att ha en individanpassad sele är oerhört viktigt för att minska risker för slitage och skador. Är du osäker på vilken modell som passar er? Jag hjälper dig gärna att prova ut en sele som passar just för dig och din hunds ändamål. 

Nonstop - line harness

En mångsidig sele för vardag och vandring med ett handtag som ger extra kontroll. Det är en bekväm hundsele med en ergonomisk design som ger fri rörlighet för hundens axlar.

Pris: 749 kr

Dragråttan - pinnsele

Pinnsele med rund hals. Selen avlastar korset på hunden. Kraftlinjen går "genom" hunden istället för en horisontell linje över ryggen. Selen används främst i medel- och långdistanskörning. Pris: 700 kr

Dragråttan - Xback 

En allround dragsele med hel stoppning. Pris 430 kr


Nonstop - pinnsele

Nansen Pinn sele lägger minimalt med press på hundens höfter och rygg, utvecklat för hundkörning och drag med lättare vikter. 
Pris: 949 kr

Dragråttan - R sele

Halsen är rundsydd. Stoppningen är vattenavstötande och bandet är försett med reflex. R-selen ger hunden maximalt fria bogar.  anpassad till tävlingshundens behov. Den passar till tävlingshunden som ska jobba i hög fart utan att dra särskilt tungt. Den ger hunden fritt spelrum. Balanserad i över- och underdrag. Favoritmodellen bland tävlingsförarna.
Pris: 430 kr