Svenska Djurapoteket

Svenska djurapotektes mål är att ta fram kosttillskott och hälsoprodukter i absolut toppklass för hundar och katter, alla råvaror har samma höga standard som kosttillskott till människa. Samtliga produkter är svensktillverkade. Både anläggningen och produkter är
kontrollerade och registrerade hos Jordbruksverket.

Senior - för djur över 7 år

Senior bidrar till djurets ledhälsa och välmående samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Senior främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder.

 Pris: 279 kr, 140g.
939 kr, 620g. 

Multiflex - förebyggande

Multiflex är en förebyggande ledprodukt för vuxna djur från 18 mån – 7 år.

MultiFlex bidrar till en god ledhälsa på lång sikt och främjar ledernas hälsa och normala funktion. 

Pris: 279 kr, 140g. 
939 kr, 620g.

Probiotika

Probiotika består av mjölksyrabakterier som har god effekt vid störning i tarmfloran tex vid diarré, förstoppning, stress situationer, antibiotikabehandling, foderskifte eller andra matsmältningsbesvär, bidrar till att stabilisera tarmfloran.
Pris: 299 kr, 40g.


Anti plack

Anti plack är en mix som motverkar plack, tandsten och dålig andedräkt. Anti Plack stärker tänderna och ger ett välmående tandkött. 

Pris: 299 kr, 335g.

Kelp

Kelp är ett kompletteringstillskott som bidrar med vitaminer, mineraler, aminosyror för djurets allmänhälsa och välbefinnande.

Kelp stärker päls, klor och pigmentering. Kelp hjälper till att upprätthålla god matsmältning. Kelp hjälper ditt djur att hålla en högre motståndskraft mot infektioner.

Pris: 149 kr, 500g.

Omega - 3

Omega 3 med EPA/DHA bidrar till normal hjärtfunktion, hjärnfunktion och blodfetter samt att bibehålla en normal synförmåga. Bidrar även till ledernas normala rörlighet och smidighet. Svenska DjurApotekets Omega3 innehåller 55% Omega-3.

Pris: 279 kr, 180 softgel kapslar.


MSM 

MSM underhåller och reparerar celler, för hundar som tränas hårt.

MSM ger en snabbare återhämtning och hjälper till att reparera förslitningar. 
Pris: 199 kr, 250 g.

Blodpulver 

Blodpulver ger en kraftigare, tätare och glansigare päls. Blodpulver främjar också muskelmassan till hårt arbetande hundar eller unghundar. Blodpulver fungerar utmärkt som järntillskott till tikar under löp och genom ev skendräktighet. Många använder blodpulver blandat med vatten i sina viltspår, eller som krydda på maten till matkrånglande hundar.

Pris: 199 kr, 800 g.

Doseringsburkar 

Små vita burkar märkta med veckans dagar på locket. Kommer i en återanvändbar zippåse, perfekt när du är på resa!

Pris: 49 kr