MOBILT HUNDDAGIS

Stressar du hem för att rasta hunden på lunchen? Lever med ständigt dåligt samvete för att lämna hunden själv eller vill ge din hund en stimulerande vardag? Då är detta något för dig!
HOS MIG BLIR DIN HUND ALDRIG EN I MÄNGDEN!

I dagsläget finns fem dagisplatser. Hundarna transporteras i var sin box som är bäddade med halm. Släpet är godkänt av länstyrelsen och jordbruksverket och jag är tilldelad ett intyg att få bedriva en yrkesmässig verksamhet med hund. Under fliken "om oss" finns mer information om mina utbildningar.
Upphämtningen sker mellan 8.00-9.00. När alla hundar är upplockade åker vi ut till naturen. Där börjar vi med en gemensam långpromenad i grupp, ca 1,5 timme. Efter det får hundarna vila i boxarna och de erbjuds vatten. Under tiden förbereds kommande individuella aktiviteter som problemlösningar, balans-, nos och självförtroende övningar. Med välrastade och nöjda hundar påbörjas resan tillbaka till deras hem. Hemma ser jag till att hunden har fräscht vatten och torkar av tassar om så önskas. Avslutar dagen med att rapportera till hundägare hur dagen varit. Hundarnas dag slutar vid 13-14 beroende på väder och hur många dagishundar det är för dagen.

Hämtning/lämning i hemmet

Individuell aktivering

Daglig vistelse i naturen

Sms rapportering efter dagens slut

Positiva metoder

Socialisering i grupp

Följ din hund på instagram

Det mobila hunddagiset är till för hundarna, det är dom som är i fokus och de ska känna att det är roligt att följa med. Därför bör hunden inte ha några problem med att vistas med andra hundar och även kunna lämnas själva innan resterande familjemedlemmar kommer hem. Eftersom vi kommer tillbringa all tid ute så måste hunden klara av att vara ute i ur och skur, sommar som vinter. Vid extrem väderlek kommer hundarna inte transporteras utan då rastas dom på hemmaplan. Hunden ska vara försäkrad och vaccinerad och du som ägare ska ha en gällande ansvarsförsäkring.  

Vid intresse görs hembesök för att gå igenom de avtal som finns men även för att hunden ska få bekanta sig med mig. Inskolningstid sker under två veckor för att se så hundarna trivs i gruppen. 
Har du funderingar är du varmt välkommen att höra av dig!

PRISER FÖR MÅNADABONNEMANG

Heltid, 5 dagar/vecka: 3750 kr

Deltid, 2 dagar/vecka: 2350 kr

Deltid, 1 dag/vecka:   1950 kr

Enstaka dagar 350 kr (i mån om plats). Resetillägg kan förekomma i byarna utanför Älvsbyn.
Hör av dig om inget av abonnemangen passar så löser vi det. Kika in på hundpensionat om du behöver hundpassning av din hund.
 
VARMT VÄLKOMNA MED DIN INTRESSEANMÄLAN!