HUNDTID

HUNDHALL - SJÄLVSERVICES BUTIK - MOBILT HUNDDAGIS - KURSER - PRIVATTRÄNING

MOBILT HUNDDAGIS

Stressar du hem för att rasta hunden på lunchen? Lever med ständigt dåligt samvete för att lämna hunden själv eller vill ge din hund en stimulerande vardag? Då är detta något för dig!
HOS MIG BLIR DIN HUND ALDRIG EN I MÄNGDEN!

Fanny och Sune på dagis
Jag hämtar upp din hund hemma eller överenskommen plats. Hundarna transporteras i en bil som är godkänt av länsstyrelsen och jordbruksverket och jag är tilldelad ett intyg att få bedriva yrkesmässig verksamhet med hund. Under fliken "om oss" finns mer information om mina utbildningar.
Upphämtningen sker mellan 8.00-9.00. När alla hundar är upplockade åker vi till hundhallen. Springa och busa är hundarnas favorit men de får även aktivering i form av problemlösningar, balans-, nos och självförtroende övningar. Med välrastade och nöjda hundar påbörjas resan tillbaka till deras hem. 
Avslutar dagen med att rapportera till hundägare hur dagen varit. Hundarnas dag slutar vid 13-14 beroende hur många dagis hundar det är för dagen.

Mobilt hunddagis

Hämtning/lämning i hemmet

Individuell aktivering
Daglig utevistelse
Rapportering efter dagens slut
Positiva metoder
Socialisering i grupp
Följ din hund på instagram

Det mobila hunddagiset är till för hundarna, det är dom som är i fokus och de ska känna att det är roligt att följa med. Därför bör hunden inte ha några problem med att vistas med andra hundar och även kunna lämnas själva innan resterande familjemedlemmar kommer hem. Eftersom vi kommer tillbringa den mesta tiden ute så bör hunden uppskatta  att vara ute i ur och skur, sommar som vinter. Hunden ska vara försäkrad och vaccinerad och du som ägare ska ha en gällande ansvarsförsäkring.  

Vid intresse görs hembesök för att gå igenom de avtal som finns men även för att hunden ska få bekanta sig med mig. Inskolningstid sker under två veckor för att se så hundarna trivs i gruppen. 
Har du funderingar är du varmt välkommen att höra av dig!

HUNDBILEN

Hundbilen har tillstånd för 14 hundar, fördelat på 7 platsbyggda burar med generösa mått. Bilen är utrustad med värme i skåpet och ventilation som kan köras även när bilen står parkerad.

PRISER FÖR MÅNADS ABONNEMANG

1 dag/vecka:  

2000 kr 

2 dagar/vecka: 

2800 kr

3 dagar/vecka: 

3500 kr

Enstaka dagar 550 kr (i mån om plats). Resetillägg kan förekomma i byarna utanför Älvsbyn.
 
VARMT VÄLKOMNA MED DIN INTRESSEANMÄLAN!