HUNDTID

HUNDHALL - SJÄLVSERVICES BUTIK - MOBILT HUNDDAGIS - KURSER - PRIVATTRÄNING

VALP/GRUND KURS

Denna kurs är en helhetskurs där du får med dig de rätta verktygen för att få en bra relation och fungerande vardag tillsammans med din hund. Du får lära dig grunderna till inlärning och med det kommer du kunna lösa många problem som ni ställs inför. Kursen innehåller inkallningsträning, kontaktövningar, koppelträning, passivitetsträning mm. Har ni specifika önskemål så kommer det finnas möjlighet att skräddarsy kursen just efter gruppens önskan. 

DATUM: 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 & 13/12
Plats: Hundtids hundhall, Korsträsk
Pris: 2000 kr, anmälan är bindande.

HUNDPROMENAD/MÖTES TRÄNING

Vi träffas, går en promenad och tränar på att möta andra hundar under kontrollerade former. Detta passar ALLA typer av hundar, speciellt dom som tycker det är jobbigt med promenader. Hundarna får med sig något positivt av denna träff och du kommer märka förbättring under bara några gånger! 
Vi träffas kl 19.00

Datum: Se separat inlägg på instagram och facebook för anmälan. 
Pris: 50 kr 


CIRKELTRÄNING

Vill du få en stark och skadefri hund? Dags att börja bygga upp hunden för kommande jaktsäsong? Eller så kanske du bara vill göra något helt annat som du inte gjort tidigare med din hund? 
Då är detta kursen för dig! 
Här tränar vi hundarna genom olika övningar till en starkare individ, mestadels fysiskt men även psykiskt. Med hjälp av olika stationer tränar vi hela hundens kropp på ett roligt och positivt sätt. Detta passar alla typer av hundar, åldrar och storlek då övningarna anpassas efter individ. 

Datum: Kommer inom kort
Pris:


KLICKER KURS

Här får du lära dig grunderna inom klicker som är en fantastisk rolig och användbar metod. 
Klicker är bevisat ha en fantastisk inlärningsförmåga och påverkan på våra hundar. Ju mer vi tränar detta desto mer vill hundarna träna. Det krävs fullt fokus av både hund och ägare och detta gör klickerträningen så effektiv och rolig. 

DATUM: Hösten -23
Plats: Hundtids hundhall, korsträsk
Pris: 
Swish: 123 346 79 74, märk betalningen med klickerkurs.

"FOKUS PÅ"

På "fokus på" träffarna ligger fokus på olika ämnen varje gång. 
Vi träffas en gång/vecka och anmälan görs under det aktuella inlägget på Facebook eller Instagram. 
Träffen kostar 200 kr och det finns ett begränsat antal platser för att alla ska hinna få den hjälp dom behöver. 

Följ Hundtid på Facebook och Instagram för mer information.

HUNDCAFÉ

Älvsbyns första hundcafé!
Har du drömt om att få ta med dig din hund på ett cafe? Surra med likasinnade och samtidigt ge din hund en chans att träna på att faktiskt inte göra någonting? 
Här tränar vi på att vara bland andra hundar i en kontrollerad miljö och hundarna får med sig något positivt. Vi börjar med att gå igenom vad vi ska tänka på, hur vi kan göra det så bra som möjligt för hundarna och hur vi ska nå dina mål med din hund. 

DATUM: 
Plats: Hundtids hundhall, Korsträsk
Pris: 100 kr, fika och kaffe ingår


Hört från deltagarna
I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en!
                                                      - Maria
En mycket bra och lärorik valpkurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                      -Sarah