KURSER 2022

Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation.

 Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

KLICKER KURS

Här får du lära dig grunderna inom klicker som är en fantastisk rolig och användbar metod. 
Klicker är bevisat ha en fantastisk inlärningsförmåga och påverkan på våra hundar. Ju mer vi tränar detta desto mer vill hundarna träna. Det krävs fullt fokus av både hund och ägare och detta gör klickerträningen så effektiv och rolig. 

DATUM: 10/10, 17/10, 24/10 & 31/10 kl 18.00
Plats: Hundtids hundhall, korsträsk
Pris: 1495 kr 
Swish: 123 346 79 74, märk betalningen med klickerkurs.

"FOKUS PÅ"

På "fokus på" träffarna ligger fokus på olika ämnen varje gång. 
Vi träffas en gång/vecka och anmälan görs under det aktuella inlägget på Facebook eller Instagram. 
Träffen kostar 200 kr och det finns ett begränsat antal platser för att alla ska hinna få den hjälp dom behöver. 

Följ Hundtid på Facebook och Instagram för mer information.

HUNDCAFÉ

Älvsbyns första hundcafé!
Har du drömt om att få ta med dig din hund på ett cafe? Surra med likasinnade och samtidigt ge din hund en chans att träna på att faktiskt inte göra någonting? 
Här tränar vi på att vara bland andra hundar i en kontrollerad miljö och hundarna får med sig något positivt. Vi börjar med att gå igenom vad vi ska tänka på, hur vi kan göra det så bra som möjligt för hundarna och hur vi ska nå dina mål med din hund. 

DATUM: kommer inom kort
Plats: Hundtids hundhall
Pris: 100 kr
Swish: 123 346 79 74, märk betalningen med café

VALP/GRUND KURS

Denna kurs är en helhetskurs där du får med dig de rätta verktygen för att få en bra relation och fungerande vardag tillsammans med din hund. Du får lära dig grunderna till inlärning och med det kommer du kunna lösa många problem som ni ställs inför. Kursen innehåller inkallningsträning, kontaktövningar, koppelträning, passivitetsträning mm. Har ni specifika önskemål så kommer det finnas möjlighet att skräddarsy kursen just efter gruppens önskan. 

DATUM: 18/5, 25/5, 1/6, 8/6 & 15/6 kl: 18.00
Plats: HUndtids hundhall, Korsträsk
Pris: 1595 kr
Swish: 123 346 79 74. Märk betalningen med valp/grundkurs.PROVA PÅ DOGA

Här får du tillsammans med din hund prova på doga under en kväll tillsammans. Dogan är till för alla och positionerna anpassas så att det passar både dig och din hund. Dogan hjälper hunden att komma åt det själsliga genom fysiska positioner. Många hundar bär på obalanser i kroppen eller är ärrad från tidigare händelser. Doga hjälper hunden att bearbeta detta. Vi träffas och har en trevlig stund tillsammans där frågor och funderingar får ta plats.  Fika bjuds till både dig och din hund. 


DATUM: 
Plats: Pris: 
Swish: 123 346 79 74. Märk betalningen med "prova på doga".DOGA VANDRING

Följ med på en härlig skogsvandring där vi varvar dogapositioner med avslappning, doft och eftertanke. Kanske behöver ni ett avbrott från lydnadsträningen? Få koppla bort jobb eller andra tankar som florerar? Här möter vi naturen och tar hjälp av den på ett sätt som blir unikt för denna kväll tillsammans. Missa inte detta, våga göra något annorlunda, ni kommer inte ångra er! 


DATUM:  22/6 kl 17.00
Plats: Muskus 33
Pris: 250 kr 
Swish: 123 346 79 74 

HAPPY WALK, distanskurs

Vill du ge din hund lite extra krydda på promenaderna? Få en bättre relation och samtidigt få inspiration till hur man med små medel kan stimulera hunden till en gladare och mer harmonisk individ? Allt du behöver göra är att ta med några godisar under er dagliga promenad tillsammans, bra va?
Detta är en fyra veckors kurs på distans som görs via Facebook. Varje vecka presenteras nya övningar och dessa gör du tillsammans med din hund under den vanliga promenaden.
Kursstart: 1/6
Pris: 400 kr
Swish: 123 346 79 74

STARKA TILLSAMMANS, distanskurs

Vill du ge dig själv och din hund en investering i er hälsa? Då är denna kurs något för er! Här får du och din hund träna tillsammans genom styrketräningsövningar som går anpassa likväl till nybörjare som erfarna. Förutom att du och din hund kommer att bli starka rent fysiskt så kommer ni även få en bättre relation, samspel och framförallt ha roligt tillsammans!
Här använder vi kroppen som vikt och naturen som gym!
Kursen är på distans och görs via Facebook, pågår under fyra veckors tid. Varje vecka presenteras de aktuella övningarna via introduktionsfilmer som du sedan kan lägga till under eran promenad eller samla ihop till ett helt pass om du så vill. Här får ni peppning till att träna er till ett friskare och sundare liv. 
Kursstart: 1/8 
Pris: 500 kr
Swish: 123 346 79 74

BALANSBOLLSKURS

Mer info kommer. Kursstart höst/vinter -22
Kursdatum: 
Pris:

Hört från deltagarna
I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en!
                                                      - Maria
En mycket bra och lärorik valpkurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                      -Sarah