KURS 

Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation.

 Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

VALP/GRUNDKURS

En kurs för hela familjen att följa med på! Kanske har ni skaffat valp nyligt eller vill lära er grunderna i hundträning. Då är detta kursen för er!
Här går vi igenom inlärning, närlydnad, inkallning och mycket mer. 

DATUM: 17/8, 24/8, 31/8 & 7/9 kl 18.00
Plats: Muskus
Pris: 1150 krKLICKERKURS

Klicker är ett fantastiskt sätt att träna hund. Har du inte gjort det tidigare tycker jag det är dags att ni prövar på! 
Klicker har många fördelar. Det är jättebra hjärngympa för hunden, allt man tränar med klicker blir mer befäst, det är en positiv träningsform och du som tränare blir mer skicklig på att läsa din hund. Vi kommer gå igenom grunderna till inlärning med klicker, free shaping och styrd operant inlärning. Vad som skiljer dessa och hur du som husse/matte ska bli en skicklig klickertränare. Här får du lära dig alla grunder du behöver för att komma igång med klickern även på hemmaplan. 

Datum: 19/7, 26/7 & 2/8 kl 18.00

Plats: Muskus
Pris 1100 kr

SJÄLVFÖRTROENDE KURS

Är din hund lite försiktig? Vill du få verktygen på hur du ska möta din hunds rädsla eller få inspiration på helt andra övningar än vad lydnad är. Här går vi igenom träning med din hund som stärker dess självförtroende. 
Delar från kursens innehåll: 
- balans
- nos
- doga
- problemlösning 


Datum: 9/9, 14/9 & 16/9 kl 18.00
Plats: Muskus
Pris: 1000 kr


Hört från deltagarna
I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en
                                                      - Maria
En mycket bra och lärorik valpkurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                      -Sarah