KURS 

Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation.

 Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

KURSER 2020

DOGA KURS

En djupdykning i dogan där du och din hund får ta del av helheten kring dess effekt. Här går vi igenom de fyra olika elementen vakna, fokus, sova och läka. Kursen passar alla typer av hundar och ingen förkunskap krävs. 
Undervisningen sker genom praktisk träning och kursdeltagarna får stenciler att ta del av. 
Kursen är indelad i fyra träffar. 


DATUM: 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 kl 18.00
Plats: Muskus 33
Pris: 1000 kr
Swish: 123 346 79 74

PROVA PÅ DOGA

Här får du tillsammans med din hund prova på doga under en kväll tillsammans. Dogan är till för alla och positionerna anpassas så att det passar både dig och din hund. Här träffas vi och har en trevlig stund tillsammans där frågor och funderingar får ta plats. Fika bjuds på till både dig och din hund. 


DATUM: 1/9 kl 18.00
Plats: Muskus 33
Pris: 100 kr 
Swish: 123 346 79 74

DOGA VANDRING

Följ med på en härlig skogsvandring där vi varvar dogapositioner med avslappning, doft och eftertanke. Kanske behöver ni ett avbrott från lydnadsträningen? Få koppla bort jobb eller andra tankar som florerar? Här möter vi naturen och tar hjälp av den på ett sätt som blir unikt för denna kväll tillsammans. Missa inte detta, våga göra något annorlunda om än det kan kännas lite läskigt! Ni kommer inte ångra er! 


DATUM: 22/7 kl 17.30 (2,5 timme)
Plats: Muskus 33
Pris: 250 kr
Swish: 123 346 79 74 

VALP/GRUNDKURS

En kurs för hela familjen att följa med på! Kanske har ni skaffat valp nyligt eller vill lära er grunderna i hundträning. Då är detta kursen för er!
Här går vi igenom inlärning, närlydnad, inkallning och mycket mer. 

DATUM: 17/8, 24/8, 31/8 & 7/9 kl 18.00
Plats: Muskus
Pris: 1150 kr
Swish: 123 346 79 74JAKTHUNDS KURS

Att vara en jakt hund kan liknas med att vara en elitidrottare. Det krävs inte bara att hunden ska vara intresserad av att jaga utan det handlar om att ge sin hund de rätta förutsättningar för att vara uthållig, frisk, hålla sig borta från skador och att ha en bra relation till sin förare. Du får ta del av styrketräning och koordinationsövningar för att kunna hålla hunden i en bra form under hela året. Som kryddan på moset får du även grunderna till en stensäker inkallning och hur du kan hjälpa hunden med återhämtning. 
En väl investerad kurs för er älgjägare!

Datum: 16/7 och 19/7 kl 18.00
Plats: Muskus
Pris: 750 kr
Swish: 123 346 79 74

SJÄLVFÖRTROENDE KURS

Är din hund lite försiktig? Vill du få verktygen på hur du ska möta din hunds rädsla eller få inspiration på helt andra övningar än vad lydnad är. Här går vi igenom träning med din hund som stärker dess självförtroende. 
Delar från kursens innehåll: 
- balans
- nos
- doga
- problemlösning 

Datum: 9/9, 14/9 & 16/9 kl 18.00
Plats: Muskus
Pris: 1000 kr
Swish: 123 346 79 74


NYHETER

HAPPY WALK, distanskurs

Vill du ge din hund lite extra krydda på promenaderna? Få en bättre relation och samtidigt få inspiration till hur man med små medel kan stimulera hunden till en gladare och mer harmonisk individ? Allt du behöver göra är att ta med några godisar under er dagliga promenad tillsammans, bra va?
Detta är en fyra veckors kurs på distans som görs via Facebook. Varje vecka presenteras nya övningar och dessa gör du tillsammans med din hund under den vanliga promenaden.
Kursstart 6/7, första övningen släpps kl 8.00
Pris: 200 kr

Swish: 123 346 79 74

STARKA TILLSAMMANS, distanskurs

Vill du ge dig själv och din hund en investering i er hälsa? Då är denna kurs något för er! Här får du och din hund träna tillsammans genom styrketräningsövningar som går anpassa likväl till nybörjare som erfarna. Förutom att du och din hund kommer att bli starka rent fysiskt så kommer ni även få en bättre relation, samspel och framförallt ha roligt tillsammans!
Här använder vi kroppen som vikt och naturen som gym!
Kursen är på distans och görs via Facebook, pågår under fyra veckors tid. Varje vecka presenteras de aktuella övningarna via introduktionsfilmer som du sedan kan lägga till under eran promenad eller samla ihop till ett helt pass om du så vill. Här får ni peppning till att träna er till ett friskare och sundare liv. 
Kursstart: 3/8, första övningen släpps kl 8.00
Pris: 500 kr
Swish: 123 346 79 74

DOGPARKOUR

Nyfiken på att träna något annat med din hund? Här låter vi fantasin flöda och använder oss utav det som samhället har att erbjuda. Vi går igenom några av de viktigaste grundövningar och pratar om dess inverkan på hunden. 
En ny träningsform som går att lägga till era dagliga promenader. Detta kommer ge er en bättre relation, samspel och samtidigt stärka hunden både fysiskt och psykiskt. Alla typer av hundar kan vara med, stora som små, gamla som unga. Alla övningar anpassas efter individ. Låter det intressant? Varmt välkommen med din anmälan! 
- Prova på tillfälle 29/7 kl 18.00, 100 kr.
-Träningsgrupp, fyra träffa á en timme, 400 kr
Kursdatum: 3/8, 10/8, 18/8 & 25/8 kl 18.00  Hört från deltagarna
I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en!
                                                      - Maria
En mycket bra och lärorik valpkurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                      -Sarah