KURS 

Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar de önskade beteendet. På så sätt tycker hunden det är mycket roligare och ni får en fin relation.

 Kurserna är individanpassade på så sätt att övningarna går att göra svårare/lättare beroende på kursdeltagarnas erfarenheter.

Välkommen att boka din plats på kursen!

KURSER 2021

VALP/GRUND KURS

Denna kurs är en helhetskurs där du får med dig de rätta verktygen för att få en bra relation och fungerande vardag tillsammans med din hund. Du får lära dig grunderna till inlärning och med det kommer du kunna lösa många problem som ni ställs inför. Kursen innehåller inkallningsträning, kontaktövningar, koppelträning, passivitetsträning mm. Har ni specifika önskemål så kommer det finnas möjlighet att skräddarsy kursen just efter gruppens önskan. 

DATUM: 25/8 (teori), 30/8, 6/9, 13/9 & 20/9 kl 18.00
Plats: Kanis hundkappbana Pris: 1495 kr
Swish: 123 346 79 74. Märk betalningen med valp/grundkurs.



PROVA PÅ DOGA

Här får du tillsammans med din hund prova på doga under en kväll tillsammans. Dogan är till för alla och positionerna anpassas så att det passar både dig och din hund. Dogan hjälper hunden att komma åt det själsliga genom fysiska positioner. Många hundar bär på obalanser i kroppen eller är ärrad från tidigare händelser. Doga hjälper hunden att bearbeta detta. Vi träffas och har en trevlig stund tillsammans där frågor och funderingar får ta plats.  Fika bjuds till både dig och din hund. 


DATUM: 2/6 kl 18.00
Plats: Muskus 33
Pris: 150 kr 
Swish: 123 346 79 74. Märk betalningen med "prova på doga".


DOGA VANDRING

Följ med på en härlig skogsvandring där vi varvar dogapositioner med avslappning, doft och eftertanke. Kanske behöver ni ett avbrott från lydnadsträningen? Få koppla bort jobb eller andra tankar som florerar? Här möter vi naturen och tar hjälp av den på ett sätt som blir unikt för denna kväll tillsammans. Missa inte detta, våga göra något annorlunda, ni kommer inte ångra er! 


DATUM: 21/7 kl 17.30 ( ca: 2,5 timme)
Plats: Muskus 33
Pris: 250 kr
Swish: 123 346 79 74 

NOSEWORK

Mer info kommer inom kort. 

JAKTHUNDS KURS

Att vara en jakt hund kan liknas med att vara en elitidrottare. Här får du en skräddarsydd kurs där du som förare kommer få med dig ett helhetskoncept för att få en följsam, trygg, och stark hund inför jaktstarten. Du får ta del av styrketräning och koordinationsövningar för att kunna hålla hunden i en bra form under hela året. Kontaktövningar som lägger grunden för en bra relation till din hund. Som kryddan på moset får du även grunderna till en stensäker inkallning och hur du kan hjälpa hunden med återhämtning. 
En väl investerad kurs för er älgjägare!

Datum: 28/6, 5/7, 12/7, 19/7 kl 18.00
Plats: Kanis hundkappbana
Pris: 1495 kr
Swish: 123 346 79 74. Märk betalningen med "jakthundskurs". 

MEDITATION, ANDNING, BERÖRING

Mer info kommer inom kort. 

HAPPY WALK, distanskurs

Vill du ge din hund lite extra krydda på promenaderna? Få en bättre relation och samtidigt få inspiration till hur man med små medel kan stimulera hunden till en gladare och mer harmonisk individ? Allt du behöver göra är att ta med några godisar under er dagliga promenad tillsammans, bra va?
Detta är en fyra veckors kurs på distans som görs via Facebook. Varje vecka presenteras nya övningar och dessa gör du tillsammans med din hund under den vanliga promenaden.
Kursstart 6/7, första övningen släpps kl 8.00
Pris: 200 kr

Swish: 123 346 79 74

STARKA TILLSAMMANS, distanskurs

Vill du ge dig själv och din hund en investering i er hälsa? Då är denna kurs något för er! Här får du och din hund träna tillsammans genom styrketräningsövningar som går anpassa likväl till nybörjare som erfarna. Förutom att du och din hund kommer att bli starka rent fysiskt så kommer ni även få en bättre relation, samspel och framförallt ha roligt tillsammans!
Här använder vi kroppen som vikt och naturen som gym!
Kursen är på distans och görs via Facebook, pågår under fyra veckors tid. Varje vecka presenteras de aktuella övningarna via introduktionsfilmer som du sedan kan lägga till under eran promenad eller samla ihop till ett helt pass om du så vill. Här får ni peppning till att träna er till ett friskare och sundare liv. 
Kursstart: 3/8, första övningen släpps kl 8.00
Pris: 500 kr
Swish: 123 346 79 74

DOGPARKOUR

Nyfiken på att träna något annat med din hund? Här låter vi fantasin flöda och använder oss utav det som samhället har att erbjuda. Inga krav, måsten eller mål med förutom att få kvalitets tid med din hund. Vi går igenom några av de viktigaste grundövningar och pratar om dess inverkan på hunden. 
En ny träningsform som går att lägga till era dagliga promenader. Detta kommer ge er en bättre relation, samspel och samtidigt stärka hunden både fysiskt och psykiskt. Alla typer av hundar kan vara med, stora som små, gamla som unga. Alla övningar anpassas efter individ. Låter det intressant? Varmt välkommen med din anmälan! 
- Prova på tillfälle 29/7 kl 18.00, 100 kr.
-Träningsgrupp, fyra träffa á en timme, 400 kr
Kursdatum: 3/8, 10/8, 17/8 & 24/8 kl 18.00  



Hört från deltagarna
I särklass den bästa, mest inspirerande valpkurs jag varit på, och jag har varit på fler än en!
                                                      - Maria
En mycket bra och lärorik valpkurs. Genom kursens gång får du och din hund lära er många bra övningar som du kan ta me dig hem och utveckla i vardagen. Kursen bidrar även till att eran relation stärks genom olika kontaktövningar.
                                                      -Sarah