HUNDTID

HUNDHALL, MOBILT HUNDDAGIS, KURSER, PRIVATTRÄNING, FÖRSÄLJNING

Problembeteende

Jagar din hund bilar, gör utfall i kopplet eller har svårt för att vara hemma ensam? Jag erbjuder utredningar där vi fokuserar på orsaken till problemet och jobbar
utifrån det. Varför  jagar hunden bilar? Varför gör hunden utfall i kopplet? Orsakerna kan vara många. Vi går till botten med problemet och utformar
en skräddarsydd träningsplan för dig och din hund.

KONTAKT 

Jag har själv haft stora problem med min första hund Arrack. Vi alla får problem, stora som små, hundvan som första hunds ägare. Det finns ingen skam i det, eller borde inte finnas iaf. När jag var i den sitsen själv, så kände jag att alla andra tittade snett på mig, att jag inte kunde hantera min hund och framförallt så tyckte sig alla veta bättre. Jag kände en viss press över att visa att jag hade koll på läget fast jag egentligen inte hade det och det var här mitt bemötande mot honom blev så fel. 

Har du problem? - Ta tag i dom från början av en utbildad hundtränare som använder schyssta metoder. Vänta inte, ju snabbare du tar tag i problemet desto bättre. 
Känner du skam? - Gör inte det, du är inte ensam! Det är en sida som inte visas så ofta i sociala medier. 
Hur mycket tid, engagemang är du redo att lägga ner? - Viktigt att man är införstådd med att det inte finns några kvickfix och det är du som måste göra det tyngsta jobbet. 

Behöver du min hjälp så finns jag här för att hjälpa, stötta och ge dig rätta redskapen! 

Varmt välkommen att kontakt mig.