Problembeteende

Jagar din hund bilar, gör utfall i kopplet eller har svårt för att vara hemma ensam? Hundtid erbjuder utredningar där vi fokuserar på orsaken till problemet och jobbar
utifrån det. Varför  jagar hunden bilar? Varför gör hunden utfall i kopplet? Orsakerna kan vara många. Vi jobbar med att ändra känslan hos hunden och utformar
en skräddarsydd träningsplan för dig och din hund.

Utredning av problembeteende

Utrednigen går till på så sätt att vi gör ett första möte hemma hos er och hunden. Vi börjar med att göra en intervju där ni kommer att få svara på allt från hundens tid hos uppfödare till hur hundens liv se ut idag.

Detta kommer ni sedan få ta del av genom en analys tillsammans med de kommande individuella träningsplanerna. Denna träff vill vi gärna se hundens problembeteende (beroende på problem) för att kunna skaffa oss en uppfattning om hur stort/befäst problemet är. För att träningsplanerna ska bli så bra som möjligt är det viktigt att ni är ärliga och ger oss möjlighet att ta del av alla (om huden har flera) beteenden som inte är önskvärda.
Sedan bokar vi in första mötet för träningsplanen nr 1. Sammanlagt kommer ni att få tre träningsplaner men mellan dessa ska de gå ca 4-6 veckor för att ni ska ha chans att träna ordentligt. Under denna tid kommer vi ha mail/telefon kontakt så att ni ska känna er trygg och även kunna fråga om det är något ni undrar över.

Varje träningsplan kommer även att innehålla individuella praktiska övningar som vi går igenom tillsammans.

Viktigt att tänka på är att ett problembeteende inte tränas bort över en dag. Allt beror på hur länge problemet har funnits och hur befäst det har blivit. Så vänta inte för länge med att ta itu med det då det underlättar ju snabbare ni söker hjälp. Det är också viktigt att ni är införstådda med att det kommer ta tid, krävas en hel del träning och tålamod från eran sida.
Kontinuerlig kontakt under denna tid. 
Pris: 2700 kr


Välkommen att boka in eran utredning!

Konsultation

En konsutation är en liten light variant mot för en problembeteende utredning. Det kanske är så att problemet inte är så befäst eller så stort att det behövs en hel utredning och därför finns detta alternativ. Ta kontakt med mig om ni är osäker på vilket alternativ som skulle hjälpa er bäst så kan vi komma fram till det tillsammans.

När ni bokar en konsultation får ni ett mail skickat till er med bifogat frågeformulär kring hunden och problemet. Detta mailar ni sedan tillbaka och det utformas en idividuell anpassad tränigsplan till er och eran hund. Denna går vi igenom tillsammans med er och ni får chans att ställa de frågor som ni har. Sedan är det bara för er att sätta igång med träningen.

Pris: 1700 kr


Välkommen med din bokning!